Tietoa meistä

Kennel Riisnadin takana olemme me, Kimmo ja Petra. Ensimmäinen yhteinen koiramme oli Suursnautseri Nova (Fi mva Amories Donovan), jonka saimme vuonna 2007. Novan jälkeen perheeseemme tuli vuorovuosin lapsi, sitten taas koira, ja sitten toinen lapsi. 

Nyt olemme nelihenkinen perhe ja arkeamme riemastuttaa Espanjanvesikoira sekä kaksi Kääpiösnautseria. Suursnautseri Nova, joka ensimmäisenä koiranamme tulenee aina olemaan elämämme koira, on jo siirtynyt koirien taivaaseen.

Koiraharrastusvuosiimme mahtuu palveluskoiralajeja, agilityä sekä koiranäyttelyitä. Lapset osallistuvat mielellään "käpsyjen" kanssa mätsäreihin. Harrastuksista ja kisakokemuksista kerromme lisää koirat-osiossa.

Kaksi viimeisintä koiraamme ovat Kääpiösnautsereita, jotka ovat hurmanneet meidät täysin. Pikkuhiljaa vuosien varrella oli alkanut herätä kiinnostus oman koirapentueen kasvattamisesta, ja nyt rotukin oli löytynyt - Kääpiösnautserit. Ilotulitus värjäsi taivaan samalla, kun ensimmäinen pentue syntyi 1.tammikuuta 2021 heti puolen yön jälkeen.  

Kuten alussa mainitsimme, ensimmäinen yhteinen koiramme oli Suursnautseri Nova, joka teki meihin lähtemättömän vaikutuksen. Suursnautserit ovat upea rotu, jota rakastamme yhtälailla "käpsyjen" lisäksi. On erittäin todennäköisestä, että vielä jonakin päivänä perheeseemme astelee riiseni-pentu. 

Kasvattajan peruskurssin suoritimme vuonna 2017 ja kasvattajanimen saimme seuraavana vuonna. Kennelnimi Riisnadin muodostuu rakkaudesta Snautsereihin. Siinä yhdistyvät riiseni, snautseri sekä snadi, jolla tarkoitamme snautsereista pienintä. 

Perheemme asuu metsän ääressä ja meillä sekä ihmiset että koirat saavat nauttia luonnossa liikkumisesta ympäri vuoden.